Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı bebek görmek

Rüyada iki başlı bebek görmek

Rüyada iki başlı bebek görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada iki başlı bebek gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Rüyada iki başlı bebek görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı bebek görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük başlı bebek görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek onlar için çabalayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beş başlı yılan görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, borçlarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öküz başlı insan görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hasretlerin biteceğine inanılır.

Rüyada iki başlı fare görmek kaderinin yüzüne güleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments