Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı fare görmek

Rüyada iki başlı fare görmek

Rüyada iki başlı fare görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki başlı fare gördüyseniz:

  • Tartışmacı kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada iki başlı fare görmek maddi olarak zarar edeceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet eder.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek sorunların çabucak halledileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada çift başlı kedi görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki başlı koyun görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Rüyada üç başlı at görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çift başlı deve görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet eder.

Rüyada öküz başlı insan görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments