Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz başlı kartal görmek

Rüyada beyaz başlı kartal görmek

Rüyada beyaz başlı kartal görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulur.

Rüyada beyaz başlı kartal gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı kartal görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada üç başlı kartal görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kartal görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, işinde terfi alacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada çok başlı hayvan görmek şansının kendinden yana olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada insan başlı yılan görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada insan başlı inek görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments