Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz başlı insan görmek

Rüyada öküz başlı insan görmek

Rüyada öküz başlı insan görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Rüyada öküz başlı insan gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada öküz başlı insan görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalet eder.

Rüyada insan başlı hayvan görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki başlı insan görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek başlı insan görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan başlı yılan görmek dualarının kabul olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada hayvan başlı insan görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ruhen güzelleşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada kurt başlı insan görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan başlı köpek görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, arkasından gıybet edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments