Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek

Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek

Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, arzuların gerçekleşeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşının sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek kalp kırmaya, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek mutluluğunun da artacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle sevgili olduğunu görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olmak evleneceğinize, yeni bir hayata başlayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, stres içinde günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments