Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının sevgilisini gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla sevgili olmak zor bir döneme girileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek zorluğa düşeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak elinin döneceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments