Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek başına türlü belalar geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle barıştığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını eski sevgilisiyle görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla sevgili olmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, zor zamanların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, zarar etmeyeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sevgilin olarak görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments