Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet gördüğünü görmek

Rüyada adet gördüğünü görmek

Rüyada adet gördüğünü görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada adet gördüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada adet bezini yıkamak her zaman kötülük için çalışacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını adetli görmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken adet olmak evleneceğinize, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, onlardan medet umacağına delalet etmektedir.

Rüyada adetliyken kuran okumak rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada adet pedi görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada adetliyken camiye girmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Rüyada adetten kesilmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments