Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet ağrısı çekmek

Rüyada adet ağrısı çekmek

Rüyada adet ağrısı çekmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Rüyada adet ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Rüyada adet ağrısı çekmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt ağrısı çekmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup ağrı çekmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Rüyada baş ağrısı çekmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kulak ağrısı çekmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada doğum ağrısı çekmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok ağrı çekmek elinin dara düşmeyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments