Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazi satın almak

Rüyada arazi satın almak

Rüyada arazi satın almak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arazi satın almak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Rüyada arazi satın almak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada arazi ölçmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada arazinin yandığını görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada büyük arazi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, memur ise terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş arazide namaz kılmak işinde profesyonel kimse olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulur.

Rüyada ormanlık arazi görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada sulak arazi görmek sıkıntısının biteceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tarla arazi görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments