Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arazinin yandığını görmek

Rüyada arazinin yandığını görmek

Rüyada arazinin yandığını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada arazinin yandığını gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada arazinin yandığını görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada arazi yangını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada toprak arazi görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada geniş arazi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arazi sulamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada ekili arazi görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, borçlarının kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arazi kazmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments