Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtilam olduğunu görmek

Rüyada ihtilam olduğunu görmek

Rüyada ihtilam olduğunu görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kötü günlerin arkada kalacağına işarettir.

Rüyada ihtilam olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada sürekli ihtilam olmak attığı her adımı düşüneceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtilam olmamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihtilam olduğunu görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet eder.

Rüyada ihtilam olmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments