Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtilam olmak

Rüyada ihtilam olmak

Rüyada ihtilam olmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihtilam olmak gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada ihtilam olmamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihtilam olmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, Tövbe Edeceğine, seyahatlere katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtilam olduğunu görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada sürekli ihtilam olmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments