Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ihtilam olmamak

Rüyada ihtilam olmamak

Rüyada ihtilam olmamak istediği noktalara geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ihtilam olmamak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada sürekli ihtilam olmak hayırlı bir yola çıkılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ihtilam olmamak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihtilam olduğunu hatırlamamak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ihtilam olduğunu görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ihtilam olmak kafasının karışacağına, şifa bulacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments