Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne ilaç görmek

Rüyada iğne ilaç görmek

Rüyada iğne ilaç görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada iğne ilaç gördüyseniz:

  • Kimse sizi yolunuzdan alıkoyamayacak.

Rüyada iğne ve ilaç görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne ilaç görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç iğne görmek yarınlarına umutla bakacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, kötü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak amacına ulaşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç reçetesi görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına inanılır.

Rüyada hastaya ilaç vermek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç içip kusmak maddi anlamda zarar edeceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada birinden ilaç almak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments