Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sakladığını görmek

Rüyada altın sakladığını görmek

Rüyada altın sakladığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, dünya malı edineceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın sakladığını gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada altın çalıp saklamak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük saklamak tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada altın sakladığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, içini açmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada altın saklamak sıkıntıların büyüyeceğine, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada altınlarını saklamak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye saklamak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada yastık altına para saklamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bulup saklamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments