Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplikli iğne görmek

Rüyada iplikli iğne görmek

Rüyada iplikli iğne görmek güzel günler geçireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iplikli iğne gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada iğne siyah iplik görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğneden iplik geçirmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine inanılır.

Rüyada iğne iplik istemek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iğne iplik geçirmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments