Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delikten geçtiğini görmek

Rüyada delikten geçtiğini görmek

Rüyada delikten geçtiğini görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, mutlu olacağınıza, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada delikten geçtiğini gördüyseniz:

  • Konularınızda son derece büyük bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip; onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada delikten geçtiğini görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak işinden ve hayatından geri kalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanını delik görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada delik kapı görmek mal mülk sahibi olacağına, hayatının yoluna gireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada delikten düşmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kulağını delik görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, hayatının alt üst olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments