Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğde meyvesi görmek

Rüyada iğde meyvesi görmek

Rüyada iğde meyvesi görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada iğde meyvesi gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada iğde meyvesi görmek bilgilerle donanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada iğde meyvesi yemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde çekirdeği görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada iğde toplayıp yemek özel hayatının renkleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada iğde ağacından iğde toplamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada iğde yediğini görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde fidanı görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada iğde dağıtmak işlerin yakın zamanda açılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments