Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını yapamamak

Rüyada idrarını yapamamak

Rüyada idrarını yapamamak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını yapamamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yük, görev veya sorumluluklarını üstlenmeniz durumunda yapabilecekleriniz kısıtlanabilir.

Rüyada sarı idrar yapmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada idrar yapan birini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarda kurt görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntısının biteceğine, giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar yapmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, yeni mekânlara gireceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada insan idrarı görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada idrarı temizlemek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda idrar yapmak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments