Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarda kurt görmek

Rüyada idrarda kurt görmek

Rüyada idrarda kurt görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada idrarda kurt gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada idrarında kurt görmek yeni bir işe girileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarla kurt dökmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarda kurt görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada idrar testi yapmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına inanılır.

Rüyada idrar bulaşmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada idrar basmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada idrarla abdest almak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük düşüneceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar kokusu almak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments