Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırda leke görmek

Rüyada iç çamaşırda leke görmek

Rüyada iç çamaşırda leke görmek onu darda bırakmayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, rahatının yerinde olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırda leke gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada lekeli iç çamaşırı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırda leke görmek dertlerinin günden güne artacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulur.

Rüyada lekeli çamaşır görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çamaşırda leke görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah iç çamaşır giydiğini görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel iç çamaşırı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments