Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek idrarı görmek

Rüyada köpek idrarı görmek

Rüyada köpek idrarı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada köpek idrarı gördüyseniz:

  • Yeni verileri birleştirmeniz zaman veya başarı kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada köpek idrarı görmek kötü haberlerin alınacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin idrar yaptığını görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada kendi idrarını görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrara basmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta idrar yapmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin idrar yaptığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak işlerindeki bereketin kaçacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments