Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar akıtmak

Rüyada idrar akıtmak

Rüyada idrar akıtmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar akıtmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada idrar akıtmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine inanılır.

Rüyada yılan zehrini akıtmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla su akıtmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sperm akıtmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven akıtmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş yumurta akı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, işlerinin hızlanacağına işarettir.

Rüyada zehir akıtmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz akı görmek iş güç sahibi olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments