Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki tükürmek

Rüyada içki tükürmek

Rüyada içki tükürmek hak yemeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kızgınlıkların geçeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada içki tükürmek gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Rüyada içkiyi tükürmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işarettir.

Rüyada içki tükürmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada içki içip tükürmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kan tükürmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, inancının zayıflayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine tükürdüğünü görmek refah içinde yaşayacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli tükürmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağzının içine tükürmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments