Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkili insan görmek

Rüyada içkili insan görmek

Rüyada içkili insan görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içkili insan gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Rüyada içkili insan görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada içki içen insanlar görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde içki içmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmeyerek içki içmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rakiplerini yeneceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki koklamak korkularının ve kuruntularının biteceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip kusmak zevki sefa içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments