Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki yudumlamak

Rüyada içki yudumlamak

Rüyada içki yudumlamak eş ve evlat sahibi olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye inanılır.

Rüyada içki yudumlamak gördüyseniz:

  • Yüzmek, lüks meraklarınıza zaman ya da bütçe ayırmak, değişik yerleri ziyaret etmek, bisiklete binmek v.b aktiviteler daha iyi zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada içki yudumlamak rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla içki içmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yaşamının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkollü içki içmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada içki içen görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada içki işmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, daha rahat para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada içkili görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments