Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içkili görmek

Rüyada içkili görmek

Rüyada içkili görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada içkili gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada kırmızı içki içmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sıkıntıya girmeye alamet eder.

Rüyada içki içmeyi reddetmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada içkiye tövbe etmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada içki bardağı görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki tükürmek büyük bir özgüven kazanılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yakın birinin içki içtiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içen erkek görmek büyük ve güzel işler yapacağına, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments