Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken içki içmek

Rüyada hamileyken içki içmek

Rüyada hamileyken içki içmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada hamileyken içki içmek gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Rüyada hamileyken içki içmek rüya sahibinin içine kapanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada içki içmek ve kusmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, tatsızlık olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle içki içmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette içki içmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada istemeden içki içmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments