Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki istemek

Rüyada içki istemek

Rüyada içki istemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada içki istemek gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.

Rüyada içki içmek istemek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada içki istemek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada içki içmeyi istemek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, iş kaybı yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, onların başarıları ile övüneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada içki yudumlamak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalettir.

Rüyada istemeden içki içmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı içkili görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta içki içmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments