Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla içki içmek

Rüyada arkadaşla içki içmek

Rüyada arkadaşla içki içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, herkesin yardımına koşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla içki içmek gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Rüyada arkadaşınla içki içmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada arkadaşlarıyla içki içmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla içki içmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla içki içmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada içki içmekten vazgeçmek muradına eremeyeceğine, verdiği sözleri tutacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Rüyada müdürle içki içmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kazancın sürekli artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, isteklerini yerine getireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada sek içki içmek parasız ve işsiz kalacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments