Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide içki içmek

Rüyada camide içki içmek

Rüyada camide içki içmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, hastalanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada camide içki içmek gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada camide içki içmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada camide içki görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada içki içmek istemek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette içki içmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle içki içmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada sigara ve içki içmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kavgaların biteceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments