Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir fidesi dikmek

Rüyada incir fidesi dikmek

Rüyada incir fidesi dikmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, asla harama bulaşmayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, boş yere korku duyulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada incir fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Rüyada incir fidesi dikmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa fide dikmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada salatalık fidesi dikmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada fide dikmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye fidesi dikmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine rivayet eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin fidesi dikmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç fidesi dikmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, mutluluğunun artacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments