Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil domates fidesi görmek

Rüyada yeşil domates fidesi görmek

Rüyada yeşil domates fidesi görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil domates fidesi gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada yeşil domates fidesi görmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada domates fidesi dikmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates fidesi görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada domates fideleri görmek en gösterişli arabalara bineceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada domates fidesi sulamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine yorulur.

Rüyada domates biber fidesi görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fide görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, herkesin yardımına koşacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek hak yoluna döneceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments