Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı fidesi görmek

Rüyada kayısı fidesi görmek

Rüyada kayısı fidesi görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı fidesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Rüyada kayısı fidesi görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hedeflere ulaşamayacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates fidesi görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, âlim kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma fidesi görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fidesi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulur.

Rüyada marul fidesi dikmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin fidesi dikmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm fidesi görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda fide görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments