Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, düşmanların barışacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek onunla bir ömür mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek kara kara düşüneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments