Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak düzenli bir işe kavuşulacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evinde görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle oturmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıkmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, günahlarına tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments