Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek

Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek

Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, nimetin çoğalacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişi görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek kızına daima sahip çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, yeni planlar yapacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments