Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek

Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek

Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişinin tartıştığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Rüyada iki kişiyi tartışırken görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rakipsiz hale geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek işlerine bereket geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla tartıştığını görmek tecrübelerini aktaracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tartışan birini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, bol kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle tartıştığını görmek yeni bir eve sahip olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tartışarak ağlamak verilen kararların geri çekileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments