Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek konforlu ve rahat hale geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, halinin iyi olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişi görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments