Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, dertlerinin unutulacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle oturmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments