Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişi görmek

Rüyada hoşlandığın kişi görmek

Rüyada hoşlandığın kişi görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişi gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments