Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak geri planda kalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıkmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi görmek zorluklarının kalmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tartıştığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle konuşmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi varlığının çoğalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments