Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olabilecek destekleyici kişilerle iletişime geçmelisiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişinin annesini görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığımız kişiyi görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyle konuşmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ayıplanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments