Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sarılmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek kendisiyle övüneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments