Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gezmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, günlerini bunun için harcayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görememek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments