Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, son model arabaya sahip olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteyebilirler.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişi görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle oturmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığım kişi görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişi görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments