Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığım kişiyi görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı kişi görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada hoşlandın kişiyi görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin parmağında yüzük görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments