Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığı kişi görmek

Rüyada hoşlandığı kişi görmek

Rüyada hoşlandığı kişi görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, zararların günden güne artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişi gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek duaların kabul göreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak kar elde edileceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek daha sonra işlerin açılacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığınız kişiyi görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments