Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek

Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek

Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada hoşlandığın erkekle kavga etmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle kavga etmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin senden hoşlandığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkeğe sarılmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle konuşmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çirkin sözler işitileceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments